Office goals: Spell & The Gypsy Collective HQ

Weet je.. we surfen allemaal op het internet, en dan zeker wij design-interieur-styling-obsessed-mensen. We zien van die kleine dingen die we gaaf vinden op Instagram, Pinterest of whatever en dan klikken we, klikken, en klikken door. Soms brengt het ons naar niks, het grootste gedeelte van de tijd brengt het mij naar veel te duren dingen die onverantwoord voor mij zijn om te kopen, en soms brengt het je naar iets geweldig inspirerende. Dit overkwam mij gisteren. Ja het is een kantoor, en ja ik wil er nog steeds wonen.

Het nieuwe kantoor van Spell & Gypsy HQ heeft een geweldige minimal x bohemian x ethnic stijl, and we absolutely love it! De zussen Isabella & Elizabeth van Spell & Gypsy hebben hun reizen gebruikt als inspiratie voor het ontwerp van de kantoor ruimte, en hebben een perfect gebalanceerde werkomgeving gecreëerd. Net als wij houden ze van mooie open ruimtes en deze te accenturen met de juiste elementen. Een kantoor ruimte moet inspireren maar moet tegelijkertijd ook opgeruimd voelen en focus brengen, wat zeker een uitdaging kan zijn. De Spell & Gypsy HQ is gevuld met prachtig natuurlijk licht, planten, en reis objecten. Neem een kijkje op de foto’s beneden en be inspired!

// You know.. we all surf internet, and then especially us design-interior-styling-obsessed-people. We see this little thing we adore on Instagram, Pinterest or whatever and we click, and click and click. Sometimes this brings us nothing, most of the times this brings me way to expensive stuff which would be irresponsible of me to buy, and then it also sometimes brings you something crazy inspiring. This is what happened to me yesterday. Yes it is an office, and still yes I want to move in there.

The new office of Spell & Gypsy HQ has this amazing minimal x bohemian x ethnic style, and we absolutely love it! Sisters Isabella & Elizabeth from Spell & Gypsy have used there travels as an inspiration for the design of the office space, and created a perfectly balanced atmosphere. Just like us, they love open spaces and accenting it with the the right elements. An office space needs to be inspiring but at the same time it should feel clean and bring focus, which can be a challenge when decorating. The Spell & Gypsy HQ is filled with natural light, greenery and objects collected on their travels. Have a look at the pictures below and be inspired!

Images 2,3,4,9,10 by  Spell & The Gypsy – Photography by Maree Holmer.

Images 1,5,6,7,8 by Badlands Journal – Photography by Villa Styling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *