Best looking store in Antwerp: Damoy

Afgelopen weekend hebben we Antwerpen een bezoekje gebracht! Dit doen wij minimaal 1x per seizoen gewoon omdat Antwerpen een te leuke stad is met te mooie winkels. Ook al laat de portemonnee niet alles toe wat ik zoal zie als we daar rondlopen, dan is het gewoon heerlijk om inspiratie op te doen van de mooiste merken. Zijn wij merk-gevoelig? Hmm nee niet echt, maar eerlijk is eerlijk het kwaliteitsverschil merk je gewoon wel duidelijk als de merken hoogwaardige stoffen gebruiken. En ja, als je hard werkt mag je jezelf ook best wel af en toe verwennen toch?! Anyways, eerste stop op onze trip was de kledingwinkel Damoy. Deze winkel was eerst gevestigd op de Groendalstraat, maar is verhuisd naar de Steenhouwersvest. Wij hadden al foto’s gezien op Instagram, en waren dus helemaal nieuwsgierig naar de nieuwe winkel. En wauw. Wat een plaatje. Beton en vissengraat houten vloer – ja dan heb je me al – en dan ook nog van die mooie stalen elementen, hoge plafonds, en linnen stofjes. Prach-tig. Damoy is dus zeker niet alleen de moeite voor mooie kledingmerken, de winkel is een ervaring opzich!

// Last weekend we visited Antwerp! We like to do this at least 1 time per season just because Antwerp lovely city with lovely shops. Even though my wallet doesn’t always allow me to purchase everything I see when we are walking around, it’s just amazing to get new inspiration from the best brands around. Are we very brand-minded? Hmm not really, but honestly you do notice the difference in quality when brands use high quality fabrics. And well, if you work hard you are allowed to spoil yourself every now and then right?! Anyways, our first stop on our trip was the clothing store Damoy. This shop used to be situated on de Groendalstraat, but moved to de Steenhouwersvest. We had already seen pictures on Instagram, so we were so curious to see the new shop. And wow. What a vision. Concrete and herringbone wooden floors – yeah, you got me there already – and on top of that those lovely steel elements, high ceilings and linen fabrics. Di-vine. Therefore, Damoy is not only worth a visit for the best clothing brand, the store on its own is a true experience!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *