Jack Russels love Mifuko!

Vorige week heb ik dan eindelijk een nieuwe camera lens gekocht nadat mijn andere lens kapot was gegaan. Voor mijn Nikon heb ik gekozen voor de Sigma 17-70mm F2.8-4 C – voor de geïnteresseerden. Deze lens wilde ik meteen uit proberen en onze Jack Russel ”Guusje” was mijn slachtoffer. Guusje leeft voor aandacht en knuffels en had een half uurtje vrij gemaakt in haar agenda om model voor mij te spelen. Haar bruin/zwarte vacht was een perfecte match met onze zwarte Mifuko mand met leren handvaten. Guus heeft trouwens ook verteld dat ze de manden helemaal fantastisch vind en dat ieder hondje een Mifuko mand in huis zou moeten hebben. Dikke kus!

// Last week I finally bought a new camera lens to replace my other, broken, one. For my Nikon camera I chose a Sigma 17-70mm F2.8-4 C – for anyone that is interested. I immediately wanted to try it out and our Jack Russel ”Guusje” would be my victim. Guusje lives for attention and hugs, and reserved an half hour in her schedule to model for me. Her brown/black coat was a perfect match with our black Mifuko basket with leather handles. By the way, Guus told me she thinks the baskets are amazing and that every dog should have a Mifuko basket in their homes. Big kiss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *