In the Style of .. @thehuskeyhouse

Ongeveer twee weken geleden begonnen wij met het volgen van het Instagram account van @thehuskeyhouse. Ik denk dat ik een van hun foto’s tegen kwam op onze Explore tab, en ik meteen meer wilde zien. The Huskey house in het huis van eigenaars Katherine en Austin die het helemaal zelf hebben gebouwd. Van het idee naar inspiratie zoeken naar het niet afgekeurd worden tijdens de laatste inspectie naar uiteindelijk het samen hebben van dit fantastische huis. Ze hebben een blog waar je alles kunt lezen over hun project, welke je hier kunt vinden. Omdat Camilla en ik aan het plannen zijn om meer blogs te schrijven, en deze week de ”In the style of” week was, besloot ik maar gewoon te beginnen met deze nieuwe parel. We zijn gek op op deze farmhouse look, die tegelijkertijd ook mooi, modern aanvoelt. Hout, en zachte tinten gemixed met stalen elementen. In deze categorie van ”In the style of ..” zullen wij je laten zien hoe je inspirerende stijlen naar je eigen interieur kunt trekken. We hopen dat jullie het leuk vinden!

// Just around two weeks ago we started following the Instagram account of @thehuskeyhouse. I think I noticed one of their pictures somewhere on our Explore tab, and just had to look for more. The Huskey house is the home of owners Katherine and Austin who have built it from scratch over the last year(s). From the idea to collecting inspiration to not passing their final inspection and eventually to having this amazing house together. They have a blog where you can read all about their journey, which you can find here. Since Camilla and I are planning to write more blogs, and this week was ”In the style of” week, I figuered I would just go with this new gem. We love that it has this farm house esthetic, but at the same time it has a really nice, modern feel to it. Wood, and soft tones mixed with steel elements. Within this category of  ”In the style of..” we will show you how you can recreate inspiring styles into your very own homes. We hope you enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *