Next up: London

Hi again! Tijd voor een nieuw blogje vond ik zo. En het onderwerp: Londen! Jaja, de wintermaandjes kwamen dichterbij, de klok is verzet (ben ik de enige die daar moeite mee heeft pohhh!), dus we hadden iets nieuws nodig om naar uit te kijken. Naast het ”werk” dat wij doen voor Twinterior zijn Camilla en ik ook nog ergens anders werkzaam, Camilla full-time, ik part-time. Lucky me! Nouja, dankzij Mil der job gaan we wel dit tripje doen. Ze werkt bij het horlogemerk Longines – ja dat Zwitsere merk met die pittig dure, maar prachtige klokken -, en zij zijn sponsor bij een event dat wij zullen gaan bezoeken. Als beeldig zusje, zus technisch gezien, mag ik haar vergezellen en gaan we er een lekker weekendje van maken. Ik kon het natuurlijk niet laten om alvast een beetje inspiratie op te doen – heerlijk voor mijn concentratie trouwens -, en ik heb een aantal mooie plaatjes bij elkaar gezet. Zijn jullie al eens in Londen geweest? En hebben jullie nog tips voor ons?

//Hi Again! I figured it was time for a new blogpost. And the subject: London! Yes yes, winter was getting close, the clock has been set to wintertime again (am I the only one that struggles with that pohhh!), so we needed something new to look forward to. Next to the ”work” we do for Twinterior Camilla and I also work somewhere else, Camilla full-time, I part-time. Lucky me! Or well, thanks to Camilla’s job we are able to do this trip. She works with the watch brand Longines – yes the Swiss brand with the very pricey, but gorgeous watches -, and they are sponsors of an event that we will be visiting. Being a lovely little sister, big sister technically, I am allowed to join her and we are going for a nice weekend. I could not resist to already look for some inspiration – which is really an awesome thing for my concentration – and I put together a number of pretty images. Have you already been to London? And do you have tips for us?

Love,
Kim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *