Jeep adventure

Hi lieve mensen! Misschien hebben jullie wel wat clipjes voorbij zien komen iets meer dan een week geleden.. We hadden een Jeep avontuurtje! Wij zijn allebei gek op Jeeps, en dan vooral die zonder dak. Die waar je zo gaaf achterin kan gaan staan, en overal overheen kan kijken met de wind in je haren. Het enige wat nog miste was een surfplank of skibox : – ) We konden deze Jeep lenen van een familie vriend, om eens uit te proberen. Deze Jeep was vrij oud, en reed werkelijk als een tractor, maar dat gaf het geheel eigenlijk gewoon nog meer karakter. We zijn naar de Nederlandse/Belgische gereden naar een plek waar ze hele mooie strakke wegen hebben tussen de bossen met de zon in ons gezicht (het was 30 graden celcius die dag), en kwamen uiteindelijk terecht op een prachtig plekje met mooie zandheuvels. Hieronder kun je meer foto’s vinden van deze heerlijke zomer avond. Vind jij Jeeps ook zo gaaf? Waar zou jij er wel eens een willen rijden?

// Hey loves! Maybe you have seen some clips on our Instagram story somewhat of a week ago.. We went on a little Jeep adventure! We both really like Jeeps, especially the convertible/cabriolet ones. The ones where you can stand in the back overlooking the road, with the wind in your hair. The only thing that was missing was either a surfboard or a skibox : – ) We got to lend the Jeep from a family friend of ours to have a feel of the car. This one was quite old, and rode like a tractor, but this actually gave the moment even more character. We drove to the Dutch/Belgian boarder where they have these nice roads between the woods, enjoyed the lovely summer sun (it was 30 degrees celsius that day), and ended up on a beautiful spot with some nice sandy hills. Below you can find some more pictures of this lovely summer evening. Do you also like Jeeps as much as we do? And where would you want to drive one?

Love, Kim & Camilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *